TP-Link semneaza cu ESD SERVICE

TP-Link, furnizor global de echipamente de retea pentru utilizatorii individuali si mediul de afaceri, a semnat in iunie 2017 un acord cu ESD SERVICE, prin care se asigura reparatia smartphone-urilor Neffos.

Prin acest parteneriat, utilizatorii finali Neffos pot trimite la centrul de service produse Neffos pentru solutionarea acestora. Utilizatorii finali beneficiaza de ridicare si retur gratuit pentru smartphone-urile ce fac obiectul garantiei. Astfel produsul poate fi colectat si returnat prin curier, iar pentru aceasta optiune li se vor solicita detaliile de contact pentru inregistrarea comenzii de preluare a coletului.

In plus, utilizatorii pot urmari evolutia evenimentului de service, direct pe site-ul ESD SERVICE si sunt notificati prin e-mail si SMS la finalizarea reparatiei.

Despre Neffos

Neffos, noul brand creat de TP-Link, furnizor global de dispozitive networking, semnifica inceputul unei noi ere TP-Link, prin mult asteptata intrare in anul 2015 pe piata de telefoane smart. Odata cu evolutia tehnologiei in industria de telecomunicatii, Neffos isi propune sa elimine bariera dintre tehnologie si ceea ce conteaza pentru tine.

Neffos este un brand intrutotul dedicat dezvoltarii produselor sale, al serviciilor si relatiilor cu clientii prin procese extensive de cercetare si dezvoltare, implementand practici stricte de asigurare a calitatii. Neffos pune in permanenta accentul pe nevoile utilizatorilor finali pentru a crea produse superioare si de cea mai buna calitate.