ESD SERVICE SI DE'LONGHI DEVIN PARTENERI DE SERVICE

De'Longhi este o marcă italienească de tradiție, înființată în urmă cu peste 100 de ani și devenită Numărul 1 în lume în espressoare* pentru uz casnic. Sub această marcă, Grupul produce și alte categorii de electrocasnice mici dedicate confortului, curățeniei și bucătăriei, iar combinația unică de calitate, inovație și design l-a transformat într-unul dintre liderii mondiali din domeniu. 

În 2001, Grupul De'Longhi a achiziționat producătorul britanic de aparate de preparare a mâncării Kenwood, extinzându-și oferta de produse din gamă și asigurându-și poziția de Lider în categoria roboților de bucătărie*. 

De'Longhi și-a continuat extinderea și, în 2013, a cumpărat de la Procter & Gamble drepturile asupra produselor de uz casnic Braun. Marca Braun este Numărul 1 în lume în blendere de mână* și crește constant în categoriile electrocasnice pentru prepararea alimentelor și aparate de călcat.

Produsele Grupului sunt vândute în peste 120 de piețe din întreaga lume. În fiecare an, comunitatea sa de peste 9.000 de angajați contribuie la lansarea de produse care sunt tot mai inovatoare și adaptate nevoilor consumatorilor. În 2020, Grupul a generat venituri de 2,35 miliarde EUR.

 

*Sursa: institut independent de cercetare, lider în funcție de valoarea vânzărilor pe întreg anul 2020 în 46 de țări.