Stiri

Evenimente

Huawei a deschis astazi Huawei Service Center

Smartphone-urile Huawei sunt din ce in ce mai prezente pe piata din Romania, astfel ca noul centru de service reprezinta un raspuns firesc pentru dezvoltarea companiei pe plan local.

Serviciul “Reparatia intr-o ora” este un nou beneficiu gratuit adus clientilor Huawei. 

”Cresterea accelerata din ultimii doi ani a venit la pachet cu responsabilitatea de a le oferi clientilor nostri servicii after sale de cea mai buna calitate, astfel ca dezvoltarea numarului de centre autorizate a fost o decizie fireasca. Ne bucuram ca anuntul de astazi este facut in parteneriat cu una din cele mai bune companii din domeniu, ESD Romania, si speram ca vom avea reactii pozitive si din partea utilizatorilor.”, a declarat Alexandru Neacsu – Customer service manager Huawei Romania.

Odata cu deschiderea Huawei Service Center, utilizatorii vor avea mai usor acces la accesoriile Huawei originale, despre care vor putea cere informatii si pe care le vor putea comanda.

Evenimentul de deschidere a avut loc in noua locatie Huawei Customer Service Center si s-a bucurat de participarea managementului Huawei la nivel Regional European.