ESD SERVICE a implementat conceptul "ONE HOUR / SERVICE INTR-O ORA" inca din anul 2011. Serviciul este dedicat utilizatorilor de telefoane mobile, tablete, ceasuri smart. Modelul operational este orientat spre satisfacerea nevoii stringente de comunicare in zilele noastre si are ca scop diminuarea problemei nefunctionalitatii telefoanelor mobile si a tabletelor. Este un serviciu dedicat oricarui tip de utilizator de echipamente mobile, fie ca vorbim de zona de business sau de utilizatorii individuali de tip rezidential. Acest serviciu are o rata de succes de peste 90%.
AICI VEI GASI: In cazul in care ai ceva urgent de lucrat pe durata reparatiei, un spatiu unde sa iti desfasori activitatea; Un spatiu placut de asteptare in care te poti informa despre ESD SERVICE si produsele electronice Samsung; O zona dedicata interactiunii cu produse electronice si electrocasnice Samsung pe conceptul Shop in Shop; O zona semnalizata digital pentru a afla stadiul produsului tau in service; Acces gratuit la internet WI-FI.

SAMSUNG CUSTOMER SERVICE PLAZA NORD

Adresa: Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, sector 1, Bucuresti

Service intr-o ora pentru produsele Samsung: telefoane, tablete, ceasuri smart.

ORAR Functionare:
Luni - Vineri: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 15.00

Telefon: +021 326 60 63
E-mail: service@esd-rom.ro

Daca mai aproape de tine este sudul Bucurestiului sau Constanta, ai la dispozitie si locatiile din Iuliu Maniu - Sector 6, respectiv Mall Maritimo din Constanta. Pentru mai multe detalii despre ESD SERVICE click aici.